Personal training Leiderdorp

Personal training in Leiderdorp bij Results!

Personal training in Leiderdorp bij Results! is één-op-één-begeleiding. Het trainingsprogramma wordt geheel afgestemd op jouw doel en fysieke mogelijkheden. Doordat je heel gericht traint en feedback krijgt over de uitvoering van de oefeningen, zijn je trainingen veilig en effectief. Daarnaast is het hebben van een afspraak met je personal trainer een enorm goede stok achter de deur om te gaan sporten!

Tijdens het personal trainingstraject leer je kwalitatief goed te bewegen, maak je je lichaam sterker en krijg je een betere houding. Je zult merken dat je deze manier van bewegen goed toe kunt passen op vrijwel alle bewegingen in het dagelijkse leven. We dagen je uit waar dat kan, maar bewaken zeker ook je grenzen. Omdat je programma specifiek is afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden, train je zeer efficiënt en haal je het optimale uit al je trainingen.

Wat personal training in Leiderdorp voor jou kan betekenen

  • Een gezonder lichaam
  • Meer energie en zelfvertrouwen
  • Een sterker en strakker lichaam
  • Een betere cardio-vasculaire conditie (hart-long systeem)
  • Een sterkere core: de diepe buik, en rug- en heupspieren
  • Een betere houding 
  • Verbetering van je coördinatie, balans en lenigheid
  • Betere prestaties behalen in je sport door sport-specifieke training
  • Een betere nachtrust

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan waarin we jouw doelen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat onze klanten zeggen…

“Mijn personal training bij Lieke heeft me enorm geholpen om mentaal in balans te komen en fysiek sterker te worden. Precies wat ik nodig had! Ik heb veel plezier aan de trainingen gehad. Lieke verzorgt een dynamische en afwisselende set aan oefeningen afgestemd op mijn behoeften. Lieke weet heel goed wat er bij mij past en wist daar haarfijn op in te spelen waardoor ik elke keer met een heel voldaan gevoel de training verliet.”

Eveline

Lieke krijgt het voor elkaar om je te blijven prikkelen met nieuwe uitdagende trainingen. Ik sport inmiddels zo’n 20 jaar graag en zoveel mogelijk, dus kan wel wat nieuwe trainingsprikkels gebruiken. Met een personal trainer als Lieke haal je toch iedere keer weer meer uit je lichaam dan je dacht te kunnen. Lieke is enorm betrokken en blijft nadenken over nieuwe trainingsimpulsen, dat stimuleert enorm. Met haar trainen is prettig, afzien en geeft resultaat!

Marieke

Personal trainer Leiderdorp