Personal Yoga Leiderdorp

Personal yoga in Leiderdorp

Met personal yoga in Leiderdorp bij Results! leer je te voelen hoe je jouw lichaam het beste kunt bewegen. Je leert je lichaam én je grenzen beter kennen en kan daardoor beter aanvoelen wat wel en niet goed werkt. Doordat je elke sessie persoonlijke feedback krijgt, zal je merken dat je houding verbetert. Niet alleen tijdens je yoga beoefening, maar ook in het dagelijkse leven.

Als je regelmatig yoga beoefent, kun je op de mat verschillende reacties ervaren. Tijdens de personal yoga sessies bieden we je een veilige omgeving om die reacties te ervaren en om hiervan te leren. Soms zal je een fantastische sessie hebben, waarin alles je makkelijk afgaat. Maar een andere keer lijkt het je maar niet te lukken, terwijl je nagenoeg dezelfde houdingen doet. Hoe ga je ermee om als een houding je niet lukt? Kun je echt ontspannen in de houdingen? Durf je te vertrouwen op je lichaam in een uitdagende houding? Kun je je focus op je adem houden of vliegen je gedachten alle kanten op? Yoga kan je veel leren over je reacties in het dagelijkse leven, want op de mat zal je zeer waarschijnlijk op dezelfde wijze reageren. Je zult merken dat yoga je ook buiten de mat veel te bieden heeft. De personal yoga docenten hebben veel ervaring in het begeleiden van yoga, zowel op fysiek als op mentaal niveau.

De voordelen van personal yoga & pilates bij Results!

 • Sterkere buik- en rugspieren
 • Stabielere wervelkolom
 • Bewuste ademhaling
 • Verbeterde houding
 • Verbeterde balans; lichamelijk én geestelijk
 • Verbeterde lenigheid
 • Verbeterde coördinatie
 • Versterking zelfbewustzijn
 • Verbeterd lichaamsbewustzijn
 • Soepelere spieren en bewegingen
 • Betere nachtrust
 • Een personal yoga- of pilates trainer in Leiderdorp, dus ook bij jou in de buurt!

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan waarin we jouw doelen en mogelijkheden kunnen bespreken.

 Wat onze klanten zeggen…

“Om wat fitter te worden ben ik, naast het volgen van de yogalessen, begonnen met personal training met Armanda. Ik heb kunnen aangeven wat mijn doelen waren en daar werden mijn lessen op aangepast. Ik heb een zittend beroep, dus mijn rug, nek en schouders zijn zwakke plekken. Bij elke oefening werd hierop gelet … ik hoor het nog steeds … ‘ontspan je schouders’. Het grote voordeel van een personal training vind ik dat je alle aandacht krijgt en je makkelijk kenbaar kan maken wat je voelt, zodat de training daarop kan worden aangepast. Dit is ook hoe het werkt bij Results. Het is laagdrempelig, ze doen hun best om het je naar de zin te maken en ze blijven professioneel.”

Esther

Personal Pilates Leiderdorp

Personal pilates in Leiderdorp

Bij personal pilates in Leiderdorp bij Results! leer je om te werken vanuit het midden, oftewel de kern, van het lichaam. Deze kern bestaat uit je buik, onderrug en bekkenbodemspieren. Door te bewegen vanuit een sterke kern, heb je met elke activiteit meer kracht en balans. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding. Alle oefeningen worden uitgevoerd op een mat. Bij de oefeningen gebruik je je eigen lichaamsgewicht en eventueel wat klein materiaal ter ondersteuning of uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan elastieken, een kleine zachte bal of de pilates ring.

Pilates is zeer geschikt voor voor mensen die op een bewuste manier hun lichaam willen versterken. De training is rustig, gecontroleerd en houdingsgericht. Pilates is een body & mind methode. Tijdens het uitvoeren van de oefeningen zal de focus op je lijf, hoofd en ademhaling zijn. Daardoor zul je na een uur pilates ook je hoofd leeg hebben gemaakt en voel je je meer ontspannen. Vandaar dat pilates je naast veel fysieke voordelen ook een aantal psychologische voordelen kan bieden.

 Wat onze klanten zeggen…

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede dochter heb ik personal (zwangerschaps) pilates bij Suzette gevolgd. Suzette is een hele empathische, afgestemde trainster die rekening houdt met je grenzen maar ook met je fysieke en mentale mogelijkheden. Ik voelde me zeer op mijn gemak bij haar en had het vertrouwen in goede handen te zijn. Met 39 weken zwanger voelde ik me (naar omstandigheden) nog steeds fit. Ook had ik helemaal geen last van bekken- of rugklachten zoals bij mijn eerste zwangerschap. Een aanrader dus!”

Willemijn

Personal trainer Leiderdorp